Hét nieuwjaarsfeest waar iedereen bij wil zijn. Overheid, politiek en ondernemend Lelystad toasten deze avond met elkaar op een zakelijk succesvol 2014.
Op dit jaarlijkse ondernemersgala strijden drie genomineerden om de prestigieuze BKL Trofee van het jaar.

Ruim 600 gasten bezochten het gala in Agora Theater te Lelystad.
Het officiële gedeelte ging van start met de knallende act Drums Around. Na enkele sprekers was het moment daar om de winnaar van de BKL Trofee 2013 bekend te maken. Uit drie nominaties werd Hajé Shops, Hotels & Restaurants uitgeroepen tot winnaar! Aansluitend werd er getoast en ging de feestavond van start. De muzikale invulling werd verzorgd door de band HotTown, DJ Lady Lago en pianist Arjen Baakman.  Traditiegetrouw was er portretfotografie en dit jaar ook vele fotomomenten met de camerameisjes. Het Magic Casino zorgde voor vele lachsalvo’s in de foyer.

“Wat een super avond afgelopen zaterdag. Mijn complimenten voor de organisatie! Of het nu aan jullie lag of niet, maar de sfeer was echt super. En dan de band…. die had veel bekijks:-) Jammer dat Edwin naar huis wilde om 02.00″
Groetje vanuit Lemmer, Petra

Was echt een top feest! En geweldig leuk om met jou, Rachel en Olivia te doen. Thanks!! Tot volgende week.”Irene Medema, Bedrijfskring Lelystad.

INFORMATIE CASE:

Klant:
Bedrijfskring Lelystad

Soort evenement:
Ondernemersgala

Locatie:
Agora theater, Lelystad

Aantal gasten:
600 gasten