Ook dit jaar hebben wij het grootste ondernemersfeest van Flevoland voor Bedrijfskring Lelystad georganiseerd.

Hét Galafeest waar niemand wil ontbreken. Overheid, politiek en ondernemend Lelystad toasten deze avond met elkaar op een zakelijk succesvol nieuwjaar. En de gastenlijst heeft zich uitgebreid met 100 gasten van overheid, politiek en ondernemers uit de hele regio Flevoland door een samenwerking met de Kamer van Koophandel.

Met 700 gasten is het BKL Ondernemersgala tevens het grootste galafeest van Flevoland. De nieuwe directeur Irene Medema nam de presentatie van het officiële gedeelte in het theater op zich. Aan het woord kwamen Burgemeester Horselenberg, Andries Greiner (voorzitter BKL), wethouder Job Fackeldey en Harm van Veldhuizen (directeur KVK). Tijdens het officiële gedeelte in het theater werd de winnaar van de BKL Trofee bekend gemaakt: Van Campen Industries. Andere genomineerden waren Aviocom en Holland Composites Industrials BV.

De feestzaal werd gevuld door de topband Shazem, inclusief percussionist en saxofonist! De hele avond stond de dansvloer vol. Table Magic door meervoudig kampioen Ronald Moray&Justin, casino stond de hele avond vol! Natuurlijk op de foto bij studio Wierd. De reacties zijn positief!

Grote dank aan de vele sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt! Zonder hen geen Gala.

Op naar volgend jaar!

INFORMATIE CASE

Klant:
Bedrijfskring Lelystad

Soort evenement:
Galafeest

Locatie:
Agora theater- en congrescentrum

Aantal gasten:
700