Ervaring in de event sector heeft Bianca op een breed terrein opgedaan. Zowel in de corporate event sector (diverse industrie├źn van FMCG tot en met de Automotive) als in de private sector (openbare events) heeft zij menig feestje gevierd ­čśë Hierdoor begrijpt zij vanuit verschillende doelgroepen wat gevraagd wordt van, en tijdens een event. Zij miste als ├ę├ęn-pitster echter het gevoel onderdeel uit te maken van een team, samen te werken en te knallen en genieten van dit prachtige vak! Binnen ons team is zij met open armen ontvangen!  

Bianca krijgt naast van het teamspel en de interactie met mensen, ook energie door het werken vanuit doelstellingen en resultaten. Zij geniet ervan om binnen de uitgangspunten altijd op zoek te gaan naar het beste resultaat! Hierbij maakt zij optimaal gebruik van haar creativiteit, nieuwsgierigheid en drive naar nieuwe mogelijkheden. Tezamen met een dosis humor en gezelligheid, de perfecte mix!

In haar priv├ę leven is Bianca trotse mama van Anna (14 jaar) en Senna (13 jaar). Loopt zij menig een eruit tijdens de diverse marathons en is zij fervent (water) skiester. Om zich daarna weer te goed te doen aan lekker eten met familie en vrienden.