Niet vers van de pers, maar wel nieuw binnen ons team is Esther Leij. Esther is een ondernemende dame, die met haar creativiteit en originaliteit een ware inspiratiebron is!

Esther gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Combineer dit met een vleugje perfectionisme en je hebt de ultieme inhoud voor een rugzak vol ervaringen!

Voordat zij bij Organisatieburo kwam werken heeft zij in de laatste 13 jaar (met haar echtgenoot) diverse ondernemingen gestart en gerund. Esther weet wat betrokkenheid betekent, waarom je verantwoordelijk moet zijn en dat humor relativeert. Voor haar staat de klantbeleving centraal. Ten alle tijde.

Stilzitten staat niet in Esther haar woordenboek. Zij kookt graag voor en met haar gezin en een etentje met vrienden zal ze zeker niet overslaan. Tussendoor brengt zij tijd door als haar- en bruidsstyliste. Heerlijk creatief bezig zijn.  Op nummer 1 staan haar kinderen Jasper (18), Luna (10 jaar) en Vivianne (5 jaar). Esther kan niet wachten om jullie te inspireren en te ontzorgen in al jullie events!