De interesse voor het evenementenvak heeft Karin tijdens haar studie Communicatiewetenschappen opgedaan. Na haar afstuderen, ging zij bij een klein evenementenbureau werken, dat mede door haar inbreng een explosieve groei doormaakte. Zij kon haar ondernemende persoonlijkheid lastig de baas en startte op haar 25ste haar eigen bureau. 

Karin is een ondernemer, een doener, zij houdt van actie en uitdagingen. Zij gaat tot het maximum, haalt alles eruit wat erin zit, om zich om de paar jaar weer up te kunnen loaden tijdens een fantastische retraitre in prachtig Thailand. Haar kennis is groot, evenals haar ervaring op o.a. evenementengebied. Mede daardoor is zij in 2014 verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar.   

In haar vrije tijd is Karin het liefst bij haar gezin. Samen met haar man Jim Bouwmeester, ook ondernemer, hebben zij 3 dochters en een zoon; Karin is (bonus-) moeder van Daan (24), Tessa (21), Micky (14) en Puck (12). Ook is Karin vaak te vinden in de sportschool en doet ze haar uiterste best om iedereen gezonder te laten leven 😉 In de kindervakanties geniet zij met volle teugen van de zon en al het moois dat haar favoriete vakantieplaats Marbella te bieden heeft! 

 

Linkedin Karin Bouwmeester