Maak ook kennis met Nadine, Nadine doet de financiële administratie binnen Organisatieburo. Deze rustige, positieve, punctuele en zeer georganiseerde dame gaat pas met een gerust hart naar huis wanneer haar hele to do-list is afgerond. Nadine houdt van haar werk; cijfers, getallen een ogenschijnlijke saaie kost, zijn voor Nadine juist een uitdaging. Naast de administratieve taken ondersteunt zij ook de dames van de sales waar nodig. Een prettige werksfeer en een gezellig topteam zijn een must voor haar.
 
Nadine heeft 15 jaar in Italië gewoond en is sinds vorig jaar weer terug gekeerd op Nederlandse bodem. Zij runde daar, samen met haar man, een eigen hotel. Het is dan ook niet zo gek dat zij brede kennis heeft op zowel administratief gebied, als sales, hospitality en horeca. Haar Nederlandse mentaliteit is gelukkig altijd gebleven. 
 
Nadine brengt haar vrije tijd het liefst door met haar 2 ‘bambini’s’ Gioia en Yuri. Haar favoriete bezigheid is samen met hen Nederland, na zoveel jaren, weer opnieuw te verkennen. Daarnaast heeft zij aan haar Italië-avontuur een zware crush overgehouden op de Italiaanse keuken; iedere dag Italiaanse gerechten maken, dat kan zij als de beste!