Petra is alweer zes jaar werkzaam voor O-buro als senior event manager. Het grootste event wat zij ooit zelf heeft neergezet (2006) is het vijfjarige lustrum van Batavia Stad Fashion Outlet geweest. Zo’n 9.000 gasten gaven acte de préséance tijdens een groot lustrum concert. “Maar”, zoals zij zelf zegt “opdrachtgevers beseffen zich vaak niet dat er een gevaar schuilt in werken met een eenpitter”.

Vanuit haar functie als directeur Bedrijfskring Lelystad (2007) is de samenwerking met O-buro ontstaan. De organisatie van het jaarlijkse ondernemersgala (800 gasten) was in vertrouwde handen bij O-buro en Petra had zo haar handen vrij voor een andere rol; als gastvrouw van het gala, om te netwerken en de gehele presentatie van het evenement. Petra houdt van mensen, contact maken, onderhouden en verbinden. Met als doel een buitengewone win-win situatie te creëren. Zij heeft tot in het uiterste het beste voor met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. En doet er alles aan het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken en te verrassen! De samenwerking met O-buro ziet zij als cadeautje, en ook al doet zij meerdere dingen, zij gooit alles aan de kant om bij ons van de partij te kunnen zijn! 

Haar zeventienjarige zoon doet momenteel vijf havo en werkt als pizza koerier. Petra wierp nog bezwaren op, maar het antwoord was “mam, ik heb al gesolliciteerd en ik ben ook al aangenomen.” Iets samendoen met je zoon is er op die leeftijd niet meer bij. Dat doet zij dan ook graag met haar vriendinnen! Samen uit eten, gezellig kletsen en dansen. En wie weet komt ze dan die ene vent eens tegen waar wij allemaal naar uit kijken 😉