LIFE’S TOO SHORT TO HAVE BORING PARTIES!

Als senior event manager en ook medepartner is Rachel verantwoordelijk voor de organisatie van vele bedrijfsevenementen voor prachtige klanten als Bastion Hotels, Van Gelder en Toyota. Rachel gaat geen uitdaging uit de weg, is een typische multitasker en verslaafd aan Starbucks. 

Zij heeft al jaren bewezen dat zij als geen ander weet hoe je alles uit de kast trekt om een klant met leuke nieuwe ideeën te verrassen. Zij weet hoe een uitdaging op het evenement zelf aangepakt moet worden, door het inzetten van haar gigantische netwerk en haar onnavolgbare charmes.   

Als moeder is Rachel het liefst de hele dag creatief bezig met verf, plakken, knippen, het hele huis ligt vol. Ze is dan zelf drukker dan haar 2  dochters Lenthe (5) en Fenna (1). En haar man, ook ondernemer, schud zijn hoofd. Bovendien wordt er in huize Van Zeeland wekelijks taart, cake, cupcakes of cheesecake gebakken. Deze dame is bijzonder creatief, houdt van mensen en gezelligheid en begint iedere maandag opnieuw weer met een crashdieet.  

Linkedin Rachel van Zeeland