Eventmanager (32 uur-40 uur)

 

Over Organisatieburo b.v.

In 2019 bestaan wij 20 jaar. Dat is niet voor niets. Een bijzonder hecht team, dat voor elkaar gaat, betrokkenheid toont; bij elkaar, bij de opdrachtgevers en ook bij de leveranciers. Want uiteindelijk kan een evenement alleen een groot succes worden wanneer alle partijen diezelfde passie delen.

Er heerst een informele werksfeer en er is vrijheid. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid is van groot belang.

Wij organiseren zo’n 100 evenementen per jaar. Met gemiddeld zo tussen de 150-3000 gasten. Wij specialiseren ons in evenementen voor de medewerkers van de bedrijven. Personeelsfeesten, familiedagen, festival op eigen terrein etc. Wij creëren met onze bedrijfsevenementen een fijne onderlinge sfeer tussen de gasten waarbij betrokkenheid en trots zijn op het bedrijf waarvoor je werkt van groot belang zijn.

Wat doe je als Event-Manager bij Organisatieburo b.v.?

Als eventmanager ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van je klantenbestand en het beheren van je bestaande relaties. Je bedenkt en organiseert (samen met ons), evenementen voor je opdrachtgevers. Je presenteert ons bedrijf, je initieert een brainstormsessie, en weet de mensen perfect te adviseren tijdens een enthousiaste presentatie van de ideeën. Jij bent ook verantwoordelijk voor de daadwerkelijke uitvoering van het evenement.

Gedurende het hele proces word je bijgestaan door een bureauredacteur die je helpt de ideeën uit te werken, de voorstellen te maken en de uitvoering voor te bereiden.

Taken:
–              Benaderen en onderhouden contacten opdrachtgevers
–              Houden presentaties bij opdrachtgevers
–              Onderhouden contacten toeleveranciers en regelen contractafwikkelingen
–              Organiseren, voorbereiden en begeleiden van events, van A tot Z

 

Wat vragen wij?

Als eventmanager ben je de spil in het web waarbij je continue te maken hebt met zeer diverse mensen. Zo zit je om de tafel op directieniveau van o.a. multinationals, heb je een presentatie voor 15 man van de persooneelsvereniging, sta je op je evenement met de vrachtwagenchauffeur, cateraar, artiesten, managers etcetera. En jij bent degene die met al deze mensen moet kunnen schakelen en er zorg voor moet dragen dat je opdrachtgever verrast wordt en je toeleveranciers met een blij gezicht, op tijd, paraat staan. Dat maakt dat persoonlijkheid en ervaring belangrijker is dan opleiding.  

Functie-eisen:
–              HBO denk- en werkniveau (ervaring belangrijker dan opleiding)
–              Vaardigheden die je bezit: proactief, doorzetter, creatief, overtuigend, zakelijk en
               commercieel inzicht, stressbestendig, hands-on, flexibel, enthousiast
–              Minimaal 3 jaar in de branche, ervaring als eventmanager een grote pré
–              Representatief
–              In het bezit van een rijbewijs
–              Full-time (32-40 uur) bereid om ook tijdens evenementen in het weekend/s’avonds te
                werken

 

Wat mag je van ons verwachten?

Het gaat bij deze vacature om uitbreiding van het vaste team met een full-time functie (32-40 uur) in een dynamische informele omgeving. Wij bieden je een prachtige kans bij een succesvol team waar je veel kunt leren en de mogelijkheid hebt om diverse trainingen te volgen. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring. 

 

Voel je je aangesproken door deze vacature en spreekt ons bedrijf je aan?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief met CV én recente foto. Graag richten aan Karin Bouwmeester;
karin@o-buro.nl Heb je vragen, dan kan je haar ook een mailtje sturen!