Assistent Event Managers (32 uur)

 

Over Organisatieburo b.v.

In 2019 bestaan wij 20 jaar. Dat is niet voor niets. Een bijzonder hecht team, dat voor elkaar gaat, betrokkenheid toont; bij elkaar, bij de opdrachtgevers en ook bij de leveranciers. Want uiteindelijk kan een evenement alleen een groot succes worden wanneer alle partijen diezelfde passie delen.

Er heerst een informele werksfeer en er is vrijheid. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid is van groot belang.

Wij organiseren zo’n 100 evenementen per jaar. Met gemiddeld zo tussen de 150-3000 gasten. Wij specialiseren ons in evenementen voor de medewerkers van de bedrijven. Personeelsfeesten, familiedagen, festival op eigen terrein etc. Wij creëren met onze bedrijfsevenementen een fijne onderlinge sfeer tussen de gasten waarbij betrokkenheid en trots zijn op het bedrijf waarvoor je werkt van groot belang zijn.

 

Wat doe je als Assistent Event Manager bij Organisatieburo b.v.?

Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van opties, het opvragen van offertes, het schrijven van voorstellen en het schrijven van interne draaiboeken voor de 4 event managers. Je ondersteunt hen op kantoor met alle dagelijkse werkzaamheden. Je werkt aan veel projecten tegelijk en ieder project heeft zijn eigen deadline. Je bent bijzonder stressbestendig, een kei in het stellen van prioriteiten en gaat bijzonder gestructureerd te werk. Details zijn van groot belang en je vindt het een uitdaging om alles in 1x boven verwachting te maken.

Taken:
– Contacten onderhouden met toeleveranciers, plaatsen van opties, aanvragen van offertes
– Maken van voorstellen in Word en in Prezi, het schrijven van teksten, bewerken van foto’s, werken in excel
– Maken van interne draaiboeken t.b.v. de uitvoering van het evenement en het voorbereiden en begeleiden van events, van A tot Z


Wat vragen wij?

Je bent de spil in het web waarbij je continue te maken hebt met zeer diverse mensen. Zo spreek je dagelijks met locaties, cateraars, artiesten, managers etcetera. Jij bent degene die met al deze mensen moet kunnen schakelen en er zorg voor moet dragen dat de opdrachtgever verrast wordt en je leveranciers met een blij gezicht, op tijd, paraat staan. Dat maakt dat persoonlijkheid en ervaring belangrijker zijn dan opleiding.  

Functie-eisen:
– HBO denk- en werkniveau (ervaring en persoonlijkheid belangrijker dan opleiding)
– Vaardigheden die je bezit: nauwkeurig, gestructureerd, proactief, doorzetter, flexibel, accuraat, hands-on, orde houden in de chaos, goede beheersing van de Nederlandse taal,
   enthousiast, betrokken, teamspeler, geen 9-5 mentaliteit
–  Minimaal 3 jaar ervaring met vergelijkbaar inhoudelijk werk, ervaring is een grote pré
–  In het bezit van een rijbewijs
–  Werktijden flexibel 32 uur bereid om ook tijdens evenementen in het weekend en/of ‘s avonds te werken

Wat mag je van ons verwachten?

Het gaat bij deze vacature om een uitdagende functie in een dynamische informele omgeving. Wij bieden je een prachtige kans bij een succesvol team waar je veel kunt leren en de mogelijkheid hebt om diverse trainingen te volgen. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring. 

 

Voel je je aangesproken door deze vacature en spreekt ons bedrijf je aan?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief met CV én recente foto. Gericht aan Karin Bouwmeester; karin@o-buro.nl Heb je vragen, stuur haar een mailtje!