zakenvrouwOnder luid gejuich werd Karin Bouwmeester van Organisatieburo op 13 juni jl. in een overvol Van der Valk Hotel in Almere uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar van Flevoland in het segment MKB onderneming.

Uit ruim 50 voordrachten selecteerde de jury acht genomineerden, in drie verschillende categorieën; MKB-ondernemers, zelfstandige professionals en de categorie managers.

Juryvoorzitster burgemeester Margreet Horselenberg roemde het feit dat een Lelystads bedrijf landelijk zo succesvol is. Maar ook het feit dat in deze huidige markt -waarin de evenementenbranche enorm onder druk staat- Karin Bouwmeester er toch in slaagt om zakelijk succesvol te blijven. Beiden zijn belangrijke wegingsfactoren voor de vakjury geweest.
De jury is van mening dat Karin op een bijzonder positieve manier invulling geeft aan de gestelde criteria, welke bestaat uit de volgende punten:

1.      Het bedrijf heeft een financieel gezonde positie
2.      Er is in de bedrijfsvoering structurele aandacht voor scholing
3.      Het bedrijf heeft aantoonbaar oog voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
4.      De kandidaat heeft een aantoonbare maatschappelijke betrokkenheid
5.      Het bedrijf scoort met een actief marketing-/communicatiebeleid
6.      Het bedrijf heeft een aantoonbaar gezond toekomstperspectief

Karin is blij verrast deze titel een jaar lang te mogen dragen als erkenning voor haar werk. Wij als team zijn natuurlijk super trots!!

In de media
Luister naar het radiofragment.
Lees het volledige verslag van de feestelijke avond.
Flevopost
Events.nl
De Stentor
Krant van Flevoland