Wilt u ook een reactie achterlaten betreffende uw ervaring met Organisatieburo b.v.? Dat kan! Stuur ons een e-mail en lees uw referentie terug op de site! 

In één week tijd heeft O-buro voor ons twee bijzondere evenementen georganiseerd, de officiële opening van nieuwe laboratoriumfaciliteiten en een event voor medewerkers die op één locatie zijn gaan samenwerken. O-buro heeft vanaf het begin goed meegedacht over de invulling van deze evenementen en kwam met originele ideeën. Olivia heeft ons in het hele proces enthousiast begeleid, waarbij haar betrokkenheid bijzonder prettig was. 

Een feest werd het! We hebben veel positieve reacties ontvangen, zowel van relaties die waren uitgenodigd voor de opening en van collega’s die trots zijn dat ze bij ons bedrijf werken. Bedankt Olivia, Karin en Petra voor jullie enthousiasme en betrokkenheid!

Annet Blanken & Monique Bakker

Wageningen Bioveterinary Research

Wageningen Bioveterinary Research

Wat hebben we met elkaar genoten…

Omdat Careander in 2017 50 jaar bestaat, wilden we een fantastisch feest voor onze cliënten, medewerkers en vrijwilligers. En wat werd het op 4 november een spetterend feest voor allemaal!

In de Music Club in Kampen werd het een feest voor iedereen met leuke goochelaars, ballonkunstenaars, typetjes, drinken, lekkere snacks en geweldige muziek door de feestband Hottown en als hoogtepunt een echte rasartiest: Wolter Kroes!

Lieve Rachel, Karin en alle andere dames van het O-Buro: ontzettend bedankt voor jullie meedenken,  inlevingsvermogen, ongekend enthousiasme en het vermogen om op iedere gekke situatie in te springen. Samen konden we een prachtig feest organiseren. Mede door jullie was het een feest dat iedereen zich lang zal herinneren!

Elly Huzen
Careander

Careander

De dag waarop alles meezit. De jubilarissen van Detailresult Groep vierden hun feestje in het prachtig Naarderbos in Naarden. Nazomerse temperaturen, lekker eten en drinken en muziek die dwong tot dansen.  De reacties van de gasten liegen er niet om. Alleen maar positieve verhalen. Zo leuk om te horen. En dat hebben wij ook te danken aan de dames van Organisatieburo. Zij werken zich weer een slag in de rondte om alles tip top in orde te hebben voor de maar liefst 400 gasten. En dat lukt uiteraard. ‘Slechts’ een lustrum doen wij van DRG zaken met Karin, Olivia en Rachel. Vertrouwen is er volop.

Het komend jaar is nog blanco en het is altijd gokken wat de toekomst brengt. Wij zullen in ieder geval niet aarzelen het Organisatieburo te bellen om weer met ons mee te denken over een mogelijk volgend evenement.

Als je dan ook een feest  wilt organiseren…… Niet langer nadenken en laat dit illustere trio met je meedenken.

Dank je wel lieve dames.

Ilona en Anette

Detailresult Groep

Total chaos was het thema van onze personeelsdag en dat was het! Met alle medewerkers een superleuke dag gehad waarbij we allerlei raadsels op moesten lossen en opdrachten uit moesten voeren. Het concept zat erg goed in elkaar en aan elk detail is gedacht! Wat zo ontzettend mooi is aan het concept is dat er voor elk wat wils is: wilde je actief de straat op dan kon dat, maar voor de minder mobiele mensen was er ook genoeg ruimte om deel te nemen aan het spel. Verbinden tussen collega’s die normaal gesproken niet met elkaar werken kwamen erg makkelijk tot stand. En daar doen we het voor! Organisatieburo is professioneel en neemt veel werk uit handen, waarvoor dank! Zippora de Jonge – communicatie – Trivire  

 

 

Trivire

“Wij hebben een fantastisch personeelsuitje gehad, dat mede dankzij Organisatieburo op rolletjes liep. Ze hebben vooraf goed geluisterd naar onze wensen en op de dag zelf veel werk uit handen genomen.”

Deventrade  

Deventrade

Ter ere van ons 120-jarig bestaan wilden wij een bijzonder feest voor onze medewerkers en hun partners organiseren. We hadden een zeer aan te bevelen, verrassend en meeslepend dag- en avondprogramma wat bij iedereen erg in de smaak is gevallen. Door de organisatie en ondersteuning van O-buro hebben wij een onvergetelijk en zorgeloos feest mogen beleven. Echt een aanrader!!

Gert Ligthart

HR Manager

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde B.V.

Echt alleen maar positieve reacties iedereen is echt heel erg tevreden  en we horen alleen maar enthousiaste verhalen. Busreis terug was zeer voorspoedig de chauffeur was er om 9.00 uur al en voor 10 uur waren we al onderweg dus iedereen was weer op tijd thuis! Ik heb ruim 200 foto’s van de dag maar de meeste van de avond. Wat een feest!

Het spel was echt geweldig en ontzettend spannend!

Kortom een geweldig weekeind waar we allemaal heel tevreden op terug kijken! Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, jullie enthousiaste ideeën en het meedenken met ons. Wij zullen jullie zeker aanraden bij collega banken en voor de toekomst weten wij jullie te vinden!

PV WiRe, Petra Pluijlaar-Soemers

In december hadden wij ons jaarlijks kerstfeest voor het personeel bij Naarderbos in Naarden.
En een feest was het!
Samen met Rachel en Olivia van O-buro zijn we aan de slag gegaan met de voorbereidingen.
De dames van O-buro kwamen met leuke ideeën en dachten goed met ons mee.
Het diner, Hot Town band en de Beambox…. in 1 woord: GE-WEL-DIG! En de locatie? TOP!
Het was de eerste keer dat wij samenwerkten met O-buro en het is zeer goed bevallen!

Rachel en Olivia, bedankt voor het organiseren van deze onvergetelijke avond!

Westcon Comstor

Lizzy van Dalen

Westcon Comstor

”O-buro en met name Olivia heeft ons super geholpen en ondersteund in de lancering van een nieuwe campagne. Nieuwe, creatieve ideeën werden aangedragen, communicatielijntjes waren kort en ze doen net het stapje extra nog voordat jij er aan gedacht hebt.
De aftermovie met de drone was de kers op de taart en erg leuk om verder intern te delen en op terug te kijken. O-buro heeft mijn werk een stuk leuker gemaakt die dag!”

Joyce de Jong, Wavin

Wavin

‘De viering van ons Tienjarig bestaan was gezellig, verassend en goed georganiseerd.
De foodtrucks buiten en de optredens gaven echt iets extra’s aan het feest.
Wij hadden het zelf niet beter kunnen doen.
Overal werd aan gedacht en de communicatie met het bureau was top!

Bedankt Olivia voor de leuke samenwerking.’  

InWork

“Hallo Karin, Langs deze weg wil ik je bedanken voor de fijne dag die wij gisteren gehad hebben. Alles was precies goed georganiseerd! Ik heb al van verschillende leden positieve reacties ontvangen en zelfs de gedachte om er een jaarlijks terugkerend feestje van te maken. Ik was vergeten te vertellen dat jullie de tassen deels gesponsord hebben, maar dat is inmiddels met de leden gecommuniceerd. Nogmaals bedankt.”

Hein Kemper, ParketGroepNederland

ParketGroepNederland

“Wij kunnen terugkijken op een super geslaagd kerstfeest! Voor ons was dit de eerste samenwerking met het Organisatieburo en dit is zeker voor herhaling vatbaar. Alles was tot in de puntjes geregeld en verliep zoals afgesproken. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie!”

Brigitte Schreuders, STILL Intern Transport

STILL Intern Transport

“Afgelopen december is bij ons alweer voor de tweede maal de kerstpakkettenmarkt georganiseerd. Het was opnieuw een groot succes. In combinatie met een goed verzorgde kerstlunch voor het gehele personeel, kon er in de eigen bedrijfskantine door alle medewerkers geshopt worden bij een drietal stands van Lelystadse kwaliteitszaken, gespecialiseerd in respectievelijk boeken, parfums/cosmetica en chocolade delicatessen. Op die manier kon iedereen geheel naar eigen voorkeur zijn waardemunten besteden en zijn hoogstpersoonlijke kerstpakket samenstellen. Dit leverde weer vele blije gezichten op en het onderling vergelijken van de gemaakte keuzes zorgde daarnaast voor de nodige hilariteit. Als directie zijn we er van overtuigd dat we met deze formule onze medewerkers een groter plezier doen dan met een standaard pakket dat voor iedereen hetzelfde is of met een online keuzeprogramma, waarbij de sociale dimensie verloren gaat. Wij kunnen de kerstpakkettenmarkt dan ook van harte aanbevelen aan andere bedrijven die van het jaarlijkse kerstpakket iets bijzonders willen maken!”

Dirk van Oostveen – Directeur, Rotaform Document Services

Rotaform Document Services

”Ik heb nu 3 evenementen met het Organisatieburo georganiseerd, waaronder 1 groot jubileumfeest en ik ben zeer tevreden.
Alles is tot in de puntjes geregeld, ze denken actief mee, wijzen je op andere mogelijkheden.
Ik had op de evenementen zelf geen omkijken naar de organisatie. Het is best moeilijk voor mij om alles los te laten maar ik liet het met een gerust hart aan hen over.
De medewerkers zijn allemaal superleuke mensen om mee te werken.”

Groetjes,
Diane

Gispen

 

Nedal Aluminium over Organisatieburo b.v.

“We hebben dankzij de ideeën van het O-buro een zeer divers feest gehad in de Fabrique! Het voorgestelde entertainment sloot perfect aan op, en werd zeer gewaardeerd door onze medewerkers! Het bekijken van de foto’s op de fotoapplicatie, daags na het feest, zorgde voor een nieuw feestje op kantoor.”

Anna Muilwijk, Visser&Smit Hanab

“Was echt een top feest! En geweldig leuk om met jou, Rachel en Olivia te doen. Thanks!!”

Irene Medema, Bedrijfskring Lelystad

“Wat een super avond afgelopen zaterdag. Mijn complimenten voor de organisatie! De sfeer was echt super. En dan de band…. die had veel bekijks:-) Jammer dat Edwin naar huis wilde om 02.00.”

Petra, uit Lemmer

“Hallo Karin, Langs deze weg wil ik je bedanken voor de fijne dag die wij gisteren gehad hebben. Alles was precies goed georganiseerd! Ik heb al van verschillende leden positieve reacties ontvangen en zelfs de gedachte om er een jaarlijks terugkerend feestje van te maken. Ik was vergeten te vertellen dat jullie de tassen deels gesponsord hebben, maar dat is inmiddels met de leden gecommuniceerd. Nogmaals bedankt.”

Hein Kemper, ParketGroepNederland

“Het is nu een paar weken geleden dat wij onze deuren geopend hebben in Nijkerk en nog denken we elke dag terug aan het zeer geslaagde openingsfeest. We hebben met een gerust hart de organisatie uit handen kunnen geven aan Olivia en Karin. Zij hebben de organisatie van het feest op een vakkundige en persoonlijke manier aangepakt. We zijn dan ook erg tevreden over het buitengewone resultaat. Een meerwaarde voor ons personeel, onze klanten en relaties. Bedankt voor het knallende openingsfeest!”

Anouk Walinga, Theuma, doors & frames

“Op 3 november hebben wij voor onze personeelsvereniging van Rabobank Rijk van Nijmegen een Corona Party georganiseerd in samenwerking met het Organisatieburo. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit van het Organisatieburo hebben wij als uitstekend ervaren, korte lijnen, 1 aanspreekpunt en het belangrijkste, onze klantverwachting overtreffen! Complimenten voor de samenwerking en wat ons betreft een pluim voor Olivia!”

Rabobank Rijk van Nijmegen

“Wij kunnen terugkijken op een super geslaagd kerstfeest! Voor ons was dit de eerste samenwerking met het Organisatieburo en dit is zeker voor herhaling vatbaar. Alles was tot in de puntjes geregeld en verliep zoals afgesproken. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie!”

Brigitte Schreuders, STILL Intern Transport

“Afgelopen december is bij ons alweer voor de tweede maal de kerstpakkettenmarkt georganiseerd. Het was opnieuw een groot succes. In combinatie met een goed verzorgde kerstlunch voor het gehele personeel, kon er in de eigen bedrijfskantine door alle medewerkers geshopt worden bij een drietal stands van Lelystadse kwaliteitszaken, gespecialiseerd in respectievelijk boeken, parfums/cosmetica en chocolade delicatessen. Op die manier kon iedereen geheel naar eigen voorkeur zijn waardemunten besteden en zijn hoogstpersoonlijke kerstpakket samenstellen. Dit leverde weer vele blije gezichten op en het onderling vergelijken van de gemaakte keuzes zorgde daarnaast voor de nodige hilariteit. Als directie zijn we er van overtuigd dat we met deze formule onze medewerkers een groter plezier doen dan met een standaard pakket dat voor iedereen hetzelfde is of met een online keuzeprogramma, waarbij de sociale dimensie verloren gaat. Wij kunnen de kerstpakkettenmarkt dan ook van harte aanbevelen aan andere bedrijven die van het jaarlijkse kerstpakket iets bijzonders willen maken!”

Dirk van Oostveen – Directeur, Rotaform Document Services

“De reacties van bezoekers van ons Micromedia Kickoff Event waren zeer positief. En we mogen Organisatieburo b.v. hiervoor mede bedanken. Prettig in contact en gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. Een zeer geslaagde dag!”

Micromedia

“Het gehele traject van voorbereiding en planning hebben wij op jullie kunnen rekenen. Complimenten voor jullie professionaliteit en persoonlijke benadering. Het doel dat wij voor ogen hadden, namelijk een feestavond waar iedereen het meer naar de zin zou hebben, is meer dan bereikt! Bedankt voor de samenwerking, jullie enthousiasme, begeleiding en aanpak van ons jaarlijks personeelsfeest.”

Wim Hoksbergen, Bakker Logistiek Groep

“Het voorstel, de communicatie, de voorbereidingen, de uitvoering en de evaluatie, alles ging even perfect! Samen met het organisatiecomité kijk ik terug op een geweldige samenwerking en een TOP feest!”

Stijnen, S. – Voorzitter Personeelsvereniging, Rockwool

“Mijn ervaringen O-buro zijn zeer positief. Ik werk als directiesecretaresse bij een full-service IT bedrijf en dat is een zeer drukke baan, de samenwerking met O-buro neemt mij veel werk uit handen.”

ap, I. – Directiesecretaresse, Nobel

“Het was super en alleen maar enthousiaste reacties!
Ik kan alleen maar zeggen dat alles zeer goed was geregeld, hierbij een groot compliment richting jullie kant.

”

Molenaar, K. 
, Elysium

“De Personeelsvereniging besloot eens flink uit te pakken voor haar leden. Het idee was om een Gala te organiseren. Op het moment dat we wilden gaan zoeken naar de mogelijkheden, kwamen we in contact met Organisatieburo b.v.. Tijdens het bezoek bleek dat de dames erg enthousiast waren en al veel ervaring hadden. De ideeën sloten perfect aan bij onze behoeften. Uiteindelijk is besloten een James Bond Gala te organiseren, met als thema Diamonds are Forever. Door Organisatieburo b.v. hadden wij nergens meer omkijken naar. Het contact met de dames was prima en ze hielden ons goed op de hoogte.

 Het feest bleek een groot succes. De locatie die was uitgezocht was prachtig en al het overige was ook tot in de puntjes verzorgd. De reacties achteraf logen er niet om, HET WAS FANTASTISCH. De Personeelsvereniging van Rabobank Katwijk wil Organisatieburo b.v. enorm bedanken voor hun enthousiasme, expertise en organisatietalent.”

Rabobank Katwijk

“Wij hebben een erg leuke dag gehad!
 We krijgen erg leuke reacties van de medewerkers! Wel hoor ik erg vaak “dat ze mij ook nog wel eens zullen hebben” haha.
Vooral onder het eten wanneer alle verhalen verteld worden en er terug gekeken wordt op de dag, valt alles op zijn plaats en is iedereen erg verbaasd en enthousiast.
 Dus een erg geslaagde dag, ik kan niet anders zeggen. 
De organisatie was erg goed, zowel die van jullie als die van “de mannen”.

 Aldus, erg goed verlopen!! Kan niet anders zeggen. Wij vonden het erg fijn dat je ons nog even op het station hebt afgezet!”

van Dijk
, F. – Directiesecretaresse, Heijmans

“Op drie verschillende avonden in juni vond het Teijin Aramid personeelsfeest plaats. De organisatie was een mega-klus waarbij we fantastisch geholpen zijn door Organisatieburo. Professioneel, creatief, flexibel, relaxt en zeer betrokken, dat zijn voor mij de woorden om dit buro mee te omschrijven. Karin en Rachel voelden perfect aan wat wel en niet past bij onze organisatie en waren echt onderdeel van ons team, zonder daarbij hun zakelijkheid te verliezen. Bij een volgend evenement zouden we zeker weer een beroep op hen doen.”

Schreuder, K. – 
Senior Internal Communication Officer, Teijin Aramid

“Jullie hebben voor ons een fantastisch evenement georganiseerd. De samenwerking en het contact liep gesmeerd wat geresulteerd heeft in een geweldig evenement met alleen maar tevreden deelnemers. Bedankt!”

Installatiebedrijf Andriessen

“De feestavond Las Vegas was fantastisch!

”

van Twillert, H. , Smink-Groep

“Het was erg leuk! We hebben allemaal genoten en het was goed geregeld. 
Locatie was ook erg sfeervol en ze hadden een goed buffet.
 Bedankt voor het regelen!”

Schlebaum, I. – Teamleider Opleidingen & Documentatie, 
Microbais Automatisering

“Feestavond Copa Cobana Wij van het bestuur van de personeelsvereniging van Dalkia Nieuwegein willen jullie bedanken voor de leuke samenwerking voor ons jaarlijks personeelsfeest. Wij hebben van onze leden geen enkele negatieve reactie gekregen op het leuke, zomerse, zuid Amerikaanse feest. Het entertainment werd leuk ontvangen en over de uiteraard belangrijke catering niets meer dan lof.

”

Kunneman, R., Dalkia

“Dit jaar voor het eerst externe hulp ingeschakeld voor het organiseren van ons, jaarlijks terugkerend, evenement. Vanaf het begin verliep het contact met Organisatieburo b.v. erg prettig. Door het proces heen hebben zij ons heel goed geholpen met het mee- en vooruit denken. Dankzij de dames verliep de voorbereiding rustig en gecontroleerd. De aanwezigheid van de dames van Organisatieburo b.v. op de dag van het evenement was een verademing, en zoals verwacht verliep de dag en avond erg soepel. Ons doel is bereikt; Onze Business Partners en medewerkers hebben erg genoten van het evenement en wij als project team kijken terug op een superfijne samenwerking, die wat ons betreft zeker volgend jaar voortgezet zal worden!”

Service Event, The Phone House