Nieuws

Geheel tegen de stroom van de evenementenbranche in, breidt evenementenbureau Organisatieburo b.v. per direct uit, met 2 nieuwe partners. Rachel van Zeeland (1980) en Olivia Martens (1983) respectievelijk reeds 8 en 7 jaar verbonden aan Organisatieburo b.v. Rachel als oprichtster van het boekingskantoor en daarna als event-manager.  Olivia direct als event-manager. Beide zijn de spil in het web voor evenementen en losse boekingen van zowel middelgrote bedrijven als key-accounts.

Karin Bouwmeester(1973), oprichtster van Organisatieburo b.v. en juni j.l. uitgeroepen tot “Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar”, is verheugd met de deelname van de 2 nieuwe partners. Met de toetreding binden we 2 ervaren, betrokken, deskundige, enthousiaste, creatieve partners. Jong bloed en nieuw ondernemerschap verrijken het bedrijf en leiden tot verdere ontwikkeling.  En daarmee kan ikzelf, aldus Karin Bouwmeester, meer tijd vrijmaken voor het opzetten en uitvoeren van nieuwe ideeën die al jaren ‘borrelen’.

Over Organisatieburo b.v.
Organisatieburo b.v. is reeds 15 jaar een succesvol evenementenbureau. In de wereld van evenementen houden zij zich indrukwekkend staande door hun opmerkelijk persoonlijke benadering en het continue proactieve ondernemen. Zo hebben zij mei j.l. nog 2 geheel nieuwe diensten in de vorm van 2 sites gelanceerd.  123inspiratie.nl voor het opdoen van inspiratie en het doen van losse boekingen en 123evenementen.nl  voor het online boeken van evenementenpakketten en locaties. Organsatieburo b.v. bestaat uit een team van 7 vrouwen.