Logo O-buro

 

Organisatieburo is een inspirerend evenementenbureau. Wij hebben gedurende de 17 jaar dat wij inmiddels bestaan een prachtig track record opgebouwd met boeiende klanten en honderden prachtige bedrijfsevenementen. Ooit gestart als collega’s en gaandeweg familie geworden, dat typeert mede de sfeer bij ons op kantoor en de manier waarop wij met elkaar, en ook onze relaties, omgaan. Wij hechten veel waarde aan de band die wij hebben met de mensen waarmee en waarvoor wij werken. Klanten ervaren altijd dat zij meer krijgen dan zij verwachten. Door het ontwikkelen en produceren van nieuwe online oplossingen zijn wij ook continue in beweging.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

 

                                               FUNCTIE: EVENTMANAGER

                                                               Ca. 32 uur

                                                     Standplaats: Lelystad

 

Ben jij enthousiast, pro-actief, ondernemend, stressbestendig en bijzonder organisatorisch ingesteld en op zoek naar een uitdagende baan binnen de evenementenbranche? Dan zijn wij met spoed op zoek naar jou om samen de perfecte match te maken.

 

Vereisten:

– HBO werk- en denkniveau en affiniteit met marketing en communicatie;

– ca. 2 tot 5 jaar ervaring met sales en het organiseren van bedrijfsevenementen;

– ondernemend, teamplayer, pro-actief, creatief denker, stressbestendig;

– geen 9-5 mentaliteit

– ook beschikbaar in de weekenden, je bent eindverantwoordelijk voor de uitvoering van je eigen evenementen

 

Wij bieden:

Wij bieden een mooie, uitdagende en dynamische functie binnen een bijzonder fijn team. Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan projecten. Je krijgt bij ons veel vrijheid en bent zelf verantwoordelijk voor je eigen projecten. Van A tot Z. Een super leuke werkplek waar je ontzettend veel zult leren en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Bij voorkeur zoeken wij iemand voor 32 uur. Salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

 

Wil je solliciteren: Mail je CV, motivatie en recente foto voor 1 januari naar Karin Bouwmeester : karin@o-buro.nl

Ook voor andere vragen graag contact via de mail.