Nieuws

Zondag 29-9-2013 een zonnige dag vol Inspiratie, Beleving en Informatie. Al vroeg stonden de eerste gasten op de stoep, vriendelijk ontvangen door de hostess. Men kreeg iets te drinken en hapjes en lekkers stond klaar. De band HotTown, zorgde voor relaxte muzikale invulling. Op de tafels lag een menukaart van de band. Zij treden in diverse settings op, in combinatie met speciale acts. De ruimte gaf een mooi uitzicht over het schitterende park, met vele vliegtuigen.

Na de lunch startte het inhoudelijke programma met een introductie van Organisatieburo en haar diensten 123evenementen.nl, voor het online samenstellen van uw evenement, en 123inspiratie.nl, als inspiratiebron voor het entertainment tijdens uw evenement. Daarna volgde een lezing Legal&Events van René Halfens en tot slot een presentatie van Han Sluis over evenementenverzekeringen.

Aviodrome leent zich naast dat het een bijzonder museum is ook uitmuntend voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten!

Gedurende de dag kon men abseilen uit het grootste vliegtuig op het terrein de Boeing 747, een gewilde activiteit! En ook een rondvlucht maken viel bij groot en klein in de smaak. Vooral leuk voor de kinderen: een les “Morse seinen”, waarmee zij een geheime taal konden voeren met vriendjes en vriendinnetjes, en als aan “echte” bagagekoffer spelend door Aviodrome heen.

De “reis” door Aviodrome werd afgesloten met een bijzondere, op maat gemaakte, show door geluidenimitator Niek Boes. De gasten werden letterlijk weggeblazen. Niek Boes vroeg de gasten door de knieën te gaan omdat zo dadelijk een enorm vliegtuig over zou vliegen. Niemand volgde dit advies op en toen ging de trucendoos open…. Een luid applaus volgde! Wat een geluid!

Wij bedanken alle meeorganiserende partners die deze dag mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk al onze zakelijke relaties die samen met hun gezin (ruim 400 gasten) van deze dag een heel bijzondere hebben gemaakt; hoe leuk kan je werk zijn . Op naar een volgende editie van deze bijeenkomst.