Go to Top

Personeelsfeest

Laat uw personeelsfeest organiseren door O-buro!

Organisatieburo is gespecialiseerd in het bedenken, organiseren en begeleiden van een personeelsfeest.

Wie gingen u voor?

Organisatieburo heeft de afgelopen 15 jaar duizenden personeelsfeesten georganiseerd voor groepen tussen 50-10.000 gasten. Voor heel diverse groepen, denk aan een personeelsfeest voor bouwvakkers (o.a. Van Wijnen, Heijmans, van Gelder, KWS), personeelsfeest voor notarissen, advocaten, bankwezen, accountants (o.a. De Brauw Blackstone Westbroek, Meeuwsen Ten Hoopen, Rabobanken), personeelsfeest voor winkelketens (PhoneHouse, Deen Supermarkten, Detailresult, Hunkemoller) personeelsfeest voor medewerkers uit de zorg, onderwijs en kinderopvang (o.a. Kind&Co, 2Samen), personeelsfeest voor overheidsinstellingen en provincie en gemeentes (ICTRO, diverse gemeenten)
Bekijk onze cases.

Waarom een personeelsfeest?

Uit onderzoek blijkt dat het personeelsfeest het meest populaire event is onder de medewerkers. Zeker ook in economisch lastige jaren is het personeelsfeest een belangrijke tool gebleken om de medewerkers te enthousiasmeren, de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen.

Inspiratie nodig voor uw personeelsfeest?

Organiseert u uw personeelsfeest zelf en heeft u inspiratie nodig? Check www.123inspiratie.nl
Organiseert u uw personeelsfeest zelf en wilt u gebruik maken door zorgvuldig samengestelde pakketten voor uw personeelsfeest? Al dan niet in combinatie met een lokatie? Check www.123evenementen.nl