BASTION HOTEL GROEP

INFORMATIE CASE:

Klant:
Bastion Hotel Groep

Soort evenement:
Personeelsfeest

Locatie:
Mereveld, Utrecht

Aantal gasten:
230 personen

BUBBELS, BEATS & BASTION

De avond begon vol spanning voor managers van de ruim 30 Bastion Hotels! Binnen verschillende categorieën werden vanavond wederom de winnaars van de awards bekendgemaakt en uitgereikt! Een bijzonder krachtige opening met de Beambox deed de spanning nog verder stijgen. Perfect in te zetten wanneer een gepersonaliseerde boodschap verwoord moet worden!
Ter promotie van een nieuwe locatie is voorafgaande een spectaculaire film gemaakt; Freerunners stunten door het pand langs de verschillende ruimtes en afdelingen, hetgeen te zien is op het grote scherm, en de Freerunners zijn ook live aanwezig op het podium.
Nadat de winnaars bekend waren en de confetti nog neerdaalde was het tijd om te vieren en te feesten. Een uitgebreide mix aan muziek en entertainment zorgden voor een feestelijke setting.
De avond werd afgesloten met een optreden van Big, Black & Beautiful waarna de gasten voorzien van een fles feestelijke bubbels weer huiswaarts gingen. De winnaars van de hoofdprijs overigens geheel in stijl per limousine.

Scroll naar boven