COFELY NOORD BV

“Vandaag weer een feestje binnen Cofely, maar dan gaat het over het nagenieten van het super KNALFEEST. Erg veel positieve reacties, het was TOP!

Bedankt voor jullie inzet en de professionele organisatie. Het was strak georganiseerd!”

Dat was de reactie de maandag na het fantastische feest dat wij mochten organiseren voor Cofely! In het schitterende theater De Nieuwe Kolk te Assen ontvingen wij maarliefst 850 enthousiaste gasten. Medewerkers en partners van Cofely, komende vanuit het hele land.

Het feest werd geopend, vanaf het theaterpodium, door een combinatieshow van de Zandkunstenaar en geluidenimitator Niek Boes. Een hilarische show vol spektakel, emotie, verbazing en humor. Vervolgens meerdere zalen met live entertainment en verschillende muziekstijlen. Meerdere DJ’s, een 5koppige band, de indrukwekkende dansgroep ComeCorrect en het slotoptreden van Paul Turner. Veel doe-activiteiten als silhoutteknipster, buikkarikaturist, fotostudio, nagelstylistes, rij-simulator. En een kippenvel moment toen einde avond, wederom vanuit de theaterzaal, een bijzondere lasershow werd geprojecteerd, geheel op maat gemaakt voor dit geweldige feest!

INFORMATIE CASE

Klant:
COFELY NOORD BV

Soort evenement:
Personeelsfeest

Locatie:
De Nieuwe Kolk, Assen

Aantal gasten:
850 personen

Scroll naar boven