HORNBACH BOUWMARKT BV

Hornbach opent feestelijk 10e Nederlandse vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel! Voor zowel de Profi klanten als de medewerkers zijn de vooropeningsavonden georganiseerd. De gloednieuwe bouwmarkt werd omgetoverd tot een gezellige feestruimte, waar bij binnenkomst de gasten direct welkom werden geheten met een heerlijk drankje!

Op de eerste avond waren de Profi klanten van Hornbach uitgenodigd om alvast een eerste kijkje te nemen. Na een aantal toespraken kregen de gasten een rondleiding door de nieuwe bouwmarkt. Na de rondleidingen konden de gasten een heerlijk hapje eten bij de verschillende kramen met allerlei streetfood. DJ Lady Lago zorgde voor een goede muzikale sfeer. Een gezellige, informele avond!

De 2e avond was de Vooropeningsavond voor o.a. de medewerkers van Hornbach. Na een toespraak van o.a. directie, die ze succes wenst in de nieuwe vestiging, werd de vestiging officieel geopend door de wethouder en vestigingsmanager. Feestelijke streamers in oranje en zilver werden over de gasten geschoten, een knallende opening! Ook DJ Lady Lago zorgde voor de muziek en de gasten konden na de officiële opening weer genieten van een heerlijk hapje eten.

Op naar veel nieuwe klanten voor deze bouwmarkt!

INFORMATIE CASE:

Klant:
Hornbach Bouwmarkt (Nederland) BV

Soort evenement:
Opening nieuwe vestiging

Locatie:
Hornbach vestiging, Nieuwerkerk a/d IJssel

Aantal gasten:
500 personen

Scroll naar boven