InWork – Officiële opening

INFORMATIE CASE

Soort evenement:
Officiële opening kantoor InWork & 10 jarig bestaan.

Locatie:
InWork

Aantal personen:
300 personen

InWork bestond 10 jaar, en dit jubileum, in combinatie met het betrekken van een prachtig nieuw kantoor in Amsterdam, was een mooie gelegenheid voor een knalfeest!
Het nieuwe kantoor is uniek in Nederland, het voormalig MEXX design center & de garage van NISSAN is omgebouwd tot bruisend hoofkantoor, ontmoetingsplaats, brasserie en thuishonk van InWork, samen met het 10 jarig bestaan de ideale basis om dit te vieren.

Alle medewerkers werden ontvangen in het nieuwe pand. De opening werd begeleid door niemand minder dan Tooske Ragas tezamen met een spetterend optreden van de freerunners waarna we gezamenlijk het glas heften op dit bijzondere moment. Na de opening kon men het pand verkennen en wat lekkers eten bij de foodtrucks waar o.a. heerlijke hamburgers ter plekke gemaakt werden. Ook kon men flamkucken en vers gesneden frietjes krijgen. In de keuken van het pand lagen heerlijke salades klaar die het plaatje compleet maakten. In de verschillende zalen werd er gebasketbald, gevoetbald, gegamed en vooral veel geborreld.
Tot slot trad de van televisie bekende artiest Victor Mids op, de arts en illusionist. De illusionist liet de aanwezige zijn magische trucs zien en legde uit hoe het brein reageert op zijn trucs. Voldaan en trots op het nieuwe pand gingen de medewerkers weer naar huis.

Scroll naar boven